strava SUMMIT TO EAT Fazuľový kotlík 102g

strava SUMMIT TO EAT Fazuľový kotlík 102g

-9%

Dehydrovaná strava pre jednu osobu SUMMIT TO EAT - Fazuľový kotlík v cesnakovo-bylinkovej omáčke. Pokrm je možné konzumovať priamo z vrecka, alebo podľa potreby servírovať na tanier... viac

Výrobca: SUMMIT TO EATKód produktu: P02931 Doprava a platba

Štandardná cena 9,70 €. Ušetríte 9% (0,90 €) 8,80 €
Na sklade
ks
(1 ks na sklade)

Dehydrovaná strava pre jednu osobu SUMMIT TO EAT - Fazuľový kotlík v cesnakovo-bylinkovej omáčke. Pokrm je možné konzumovať priamo z vrecka, alebo podľa potreby servírovať na tanier... viac

Výrobca: SUMMIT TO EATKód produktu: P02931 Doprava a platba

Dehydrovaná strava pre jednu osobu SUMMIT TO EAT - Fazuľový kotlík v cesnakovo-bylinkovej omáčke. Pokrm je možné konzumovať priamo z vrecka, alebo podľa potreby servírovať na tanier. Je vhodný aj pre vegánov aj vegetariánov. Vďaka použitiu prírodných ingrediencií majú pokrmy Summit to Eat vynikajúcu prírodnú arómu.

* čistá hmotnosť balenia: 102 g
* hmotnosť po príprave: 382 g
* množstvo vody určenej na prípravu: 280 ml
* doba re-hydratácie: 10 minút

Zloženie: 
* miešaná fazuľa 62% (červená, biela, Borlotti, maslová, cícer), krájaná mrkva, zelené fazuľky, cibuľa, repkový olej, paradajkový pretlak, cesnak, oregano, kukuričná múka, soľ, biele korenie

Priemerné nutričné hodnoty na 100 g:
* energia: 2433 kj / 589 kcal
* vláknina: 19 g
* sacharidy: 12 g (z toho cukor 5 g)
* tuky: 49 g (z toho mastné kyseliny 3 g)
* proteíny (bielkoviny): 14 g
* soľ: 2 g

Príprava:
1. Otvorte vrecko a vyberte pohlcovač vlhkosti (nehorľavý sáčok obsahujúci oxid železa pohlcujúci vlhkosť).
2. Zalejte horúcou vodou (podľa potreby 280/450 ml) a zamiešajte.
3. Uzavrite vrecko a obsah ponechajte rehydratovať.
4. Po 10 minútach zamiešajte, prípadne dochuťte.

Výhody vymrazovaných potravín:

* Vzhľad - lyofilizované (mrazením vysušené) potraviny si zachovávajú svoj pôvodný tvar a štruktúru, na rozdiel od potravín sušených na vzduchu, ktoré sa zmenšujú a scvrkávajú v dôsledku vysokej teploty spracovania. Stačí pridať vodu a počas niekoľkých minút potraviny vrátite do ich pôvodnej podoby.
* Chuť - chutia rovnako dobre ako čerstvé. Vymrazovanie odstráni vodu, nie chuť. Takže lyofilizovaná potravina si uchová prakticky všetky svoje chute, vitamíny a nutričný obsah.
* Hmotnosť - takáto potravina váži menej ako čerstvá. Vymrazovaním sa potraviny zbavia 98% vody. Tým sa výrazne zníži hmotnosť, čo uľahčuje manipuláciu a znižuje náklady na dopravu. 
* Dlhá trvanlivosť - vymrazované potraviny možno skladovať po niekoľko mesiacov či rokov pri izbovej teplote bez akéhokoľvek poškodenia alebo znehodnotenia.
* Nízke náklady na skladovanie - pretože môžu byť uložené pri izbovej teplote, nevyžadujú si nákladné studené či chladené skladovacie priestory, takže je uskladnenie oveľa lacnejšie.